aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ανάσα» για τη Βέροια, «καταδίκη» για τον Ηρακλή

«Ανάσα» για τη Βέροια, «καταδίκη» για τον Ηρακλή

Σε ένα ματς που παίχθηκε επί 90 λεπτά με… κομμένη την ανάσα, η Βέροια κατάφερε να αποσπάσει σπουδαίο 1-1 στο «Καυτανζόλγειο» απέναντι στον Ηρακλή. Ο Στάμου άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους στο 51ο λεπτό με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει στο 59′ ο Λινάρδος με σουτ για τους φιλοξενούμενους.

Στους 8 βαθμούς σε 15 ματς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πλέον, παραμένοντας βεβαίως στην τελευταία θέση του πίνακα. Στους 13 έφτασε το συγκρότημα του Θωμά Γράφα, σε 16 ματς, που πήρε ένα πολύτιμο βαθμό απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν!

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να κυνηγούν ξεκάθαρα τη νίκη. Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Βέροια έχασαν σωρεία ευκαιριών για τη νίκη, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύθηκαν.

Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μετά από εκτέλεση του Μοντέιρο και να μην είναι ξεκάθαρο αν πέρασε τη γραμμή της εστίας. Ωστόσο στη συνέχεια ο Στάμου με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0, καθώς Καπετάνος και Καλι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν.

Η αντίδραση της Βέροιας ήταν άμεση, καθώς στο 59′ ο Λινάρδος με συρτο σουτ μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά τη νίκη του Ρούσσου στην προσωπική του μονομαχία με τον Καπετάνο.

Ο ρυθμός συνεχίστηκε εντυπωσιακός ως το φινάλε του ματς, με τις δύο ομάδες να φτάνουν εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή και να απειλούν η μία την άλλη συχνά.

ΣΚΟΡΕΡ: 51′ Στάμου – 59′ Λινάρδος
ΔΟΚΑΡΙΑ: 51′ Μοντέιρο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 41′ Ρούσσος – 84′ Μπαλάφας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος (71΄ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Δώνης, Αγγελόπουλος, Πασάς, Λεοζίνιο (82΄ Λουκίνας), Περόνε.
ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (71΄ Κάλβο), Μπελαΐντ (46΄ Άρσε), Καπετάνος, Λινάρδος, Σαρπόνγκ (86΄ Μελίσσης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ