aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΕΚ: Είδηση στο Kicker η πρόσληψη του Γιαννίκη

ΑΕΚ: Είδηση στο Kicker η πρόσληψη του Γιαννίκη

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη, με τον 41χρονο τεχνικό να αντικαθιστά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της Ένωσης. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ η Ένωση διατηρεί οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους μέχρι το 2024.

Η είδηση έφτασε μέχρι και τη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας Kicker παρουσίασε την πρόσληψη του Γιαννίκη και μάλιστα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, ως πρώτο θέμα στις διεθνείς ειδήσεις του σάιτ. “Ο Γιαννίκης αναλαμβάνει την ΑΕΚ” αναφέρει στον τίτλο της η γερμανική σελίδα.

Το δημοσίευμα του Kicker για την πρόσληψη Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Kicker Giannikis
Kicker Giannikis

Άλλωστε, ο 41χρονος προπονητής γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη, ενώ εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον την ΑΕΚ είχε εργαστεί μονάχα στη Γερμανία. Άρχισε την προπονητική του καριέρα απ’ τα τμήματα υποδομής της Καρλσρούης και έφτασε ως βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα. Έχει καθίσει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Έσεν και της Άαλεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ