aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑινιγματικός ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Τσέλσι

Αινιγματικός ο Ποτσετίνο για το μέλλον του στην Τσέλσι

Οι φήμες για ενδεχόμενη αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό είναι αρκετές και ο Αργεντινός προπονητής έδωσε τη δική του αινιγματική απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο διένυσε μία αρκετά δύσκολη έως τώρα σεζόν στο «τιμόνι» της Τσέλσι και σίγουρα δεν είναι κρυφά τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του από τους «Μπλε». Ο 52χρονος κόουτς ρωτήθηκε πρόσφατα για το εν λόγω θέμα και εκείνο απάντησε θέλοντας να δείξει ότι το ενδιαφέρον και η ανησυχία του δεν είναι σε αυτό, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του στους Λονδρέζους.

«Δεν είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε, να εργαζόμαστε εάν είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και όχι μόνο οι ιδιοκτήτες ή εμείς. Εάν είμαστε χαρούμενοι, αυτό είναι τέλειο. Να μας ρωτήσετε, γιατί ίσως δεν είμαστε ευχαριστημένοι και αποδεχόμαστε την κατάσταση και πρέπει να χωρίσουμε. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να μην συνεχίσει στο τέλος της σεζόν».

«Είναι δύο οι πλευρές, που πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Γιατί η Τσέλσι δεν είναι ευχαριστημένη, ούτε οι ιδιοκτήτες ούτε οι αθλητικοί διευθυντές. Ίσως δεν είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι, επειδή ήλθαμε εδώ με μια δουλειά να κάνουμε και τελικά δεν έγινε όπως ελπίζαμε. Δεν λέω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είναι πάντα η μία πλευρά και ίσως πρέπει να κοιτάξουμε και την άλλη πλευρά», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ