aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: Τα επεισόδια με τον ιδιόρρυθμο Σα Πίντο και οι ατάκες για Κβιλιτάια, Ντάλσιο

Πετρίδης: Τα επεισόδια με τον ιδιόρρυθμο Σα Πίντο και οι ατάκες για Κβιλιτάια, Ντάλσιο

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Kick of» με την Άνδρεα Καφά και μίλησε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ιδιόρρυθμο Σα Πίντο και τα επεισόδια μαζί του, ενώ έριξε και ατάκες για Κβιλιτάια, Ντάλσιο και Βιγιαφάνιες.

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης:

Για τον χαρακτήρα του Σα Πίντο: «Ήξερα ότι ήταν ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Είχαμε 2-3 επεισόδια στην αρχή, μιλήσαμε, αναλύσαμε. Δύσκολα αλλάζουν χαρακτήρες. Μέχρι να συνηθίσουν οι παίκτες την εκρηκτικότητα του, τον ενθουσιασμό του… Μετά ήταν καλύτερα τα πράγματα. Στο τέλος όλοι κάναμε υποχωρήσεις, συμβιβασμούς. Υπάρχουν και όρια που λες φτάνει».

Για τον Κβιλιτάια: «Η επιθυμία του είναι να μείνει στον ΑΠΟΕΛ. Όπως μας είπε, δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από συγκεκριμένη ομάδα. Συμφωνήσαμε, έκανε μεγάλη υποχώρηση. Μετά τον πήραμε ξανά τηλέφωνο, του ανέβασα την προσφορά, συμφωνήσαμε ξανά. Όμως ελπίζω πως θα έχω τις υπογραφές του μέχρι το βράδυ. Διαφοροποιήθηκαν οι όροι, με μπόνους κτλπ. Είναι μεγάλη η προσφορά. Έπρεπε να του δείξουμε κι εμείς πως θα έπρεπε να τον ανταμείψουμε. Φτάσαμε στα όρια μας, ελπίζω πως σήμερα θα έχουμε κατάληξη».

Για τον Ντάλσιο και το μεταγραφικό πλάνο: «Κάναμε και για εκείνον μια πολύ καλή προσφορά. Δεν θα μετακινηθώ ούτε ένα ευρώ. Ζητά περισσότερα. Δεν ξέρω πότε θα απαντήσει, του βάλαμε deadline 48 ώρες. 18 Ιουνίου αρχίζουμε προετοιμασία. Θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες μας. Ένα αριστερό μπακ, δύο σέντερ φορ, ένα επιτελικό μέσο. Για τον Βιγιαφάνες πρέπει να δούμε αν μπορεί να συνεργαστεί. Αν ανανεώσει ο Κβιλιτάια και ο Ντάλσιο μας απομένουν τρεις θέσεις, αν όχι πέντε.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ