aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠαρί: Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Λουίς Ενρίκε στα αποδυτήρια στους παίκτες του

Παρί: Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Λουίς Ενρίκε στα αποδυτήρια στους παίκτες του

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποκάλυψε τι τους είπε ο Λουίς Ενρίκε στο ημίχρονο, ώστε η ομάδα να αλλάξει το κακό πρώτο 45λεπτο κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Επιπλέον, δήλωσε «περήφανος» που έχει συμπαίκτη τον Κιλιάν Μπαπέ και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσει για πολλά χρόνια στην ομάδα του Παρισίου.

«Ο Κιλιάν θα πάρει την καλύτερη απόφαση, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, είμαστε περήφανοι που τον έχουμε εδώ και ελπίζουμε να τον έχουμε για πολύ καιρό», δήλωσε ο τερματοφύλακας μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16”. του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Όσον αφορά τη «μάχη» με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ντοναρούμα χαρακτήρισε «κλειδί» τις οδηγίες που έδωσε στο ημίχρονο ο προπονητής Λουίς Ενρίκε. «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες, η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζει πολύ καλά, πιέζει πολύ καλά και μας δημιούργησε προβλήματα. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, πετύχαμε δύο εξαιρετικά και πολύ σημαντικά γκολ για τη ρεβάνς», ανέφερε.

«Ζήτησε περισσότερη ένταση, περισσότερες κινήσεις, να μιλήσουμε μεταξύ μας. Νοητικά, δεν το περιμέναμε αυτό και ο προπονητής μας το επισήμανε στο ημίχρονο δίνοντάς μας περισσότερες οδηγίες. Είναι φυσιολογικό, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που ζητάει το μέγιστο από εμάς, είναι φυσιολογικό να θυμώνεις λίγο. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ