aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Προκαλείς γέλιο πλέον»

Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Προκαλείς γέλιο πλέον»

Την Παρασκευή ο Φεντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του Βέλγου φορ, έδωσε το στίγμα με τη δήλωσή του. Και δύο μέρες μετά, την Κυριακή, μίλησε ο ίδιος ο παίκτης. Ο Λουκάκου απευθύνθηκε στους οπαδούς της Ιντερ για να τους εξηγήσει γιατί επέλεξε την Τσέλσι και δεν τους έπεισε. Αυτό φαίνεται και από τα σχόλιά τους στα social media, με τα ιταλικά ΜΜΕ να έχουν συγκεντρώσει ενδεικτικά κάποια εξ αυτών.

Στη Gazzetta dello Sport, για παράδειγμα, μπορεί να δει κανείς τις σχετικές αναρτήσεις. «Τίποτα, προκαλείς μόνο γέλιο πλέον», αναφέρει κάποιο. «Ωραίος αυτός που σου έγραψε τη δήλωση. Περιγράφει σαν ευκαιρία της ζωής σου, μια ομάδα γεμάτη λεφτά αλλά με ανύπαρκτη τροπαιοθήκη μπροστά στη δική μας», γράφει κάποιος άλλος. «Εμείς θα είμαστε πάντα η Ιντερ και χωρίς εσένα. Θα δούμε αν εσύ θα είσαι ο Λουκάκου χωρίς εμάς», αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Σχόλια που δεν διαφέρουν, στο νόημά τους, από την ανακοίνωση της curva Nord πριν λίγες μέρες. Μια ανακοίνωση, με την οποία οι ultras της Ιντερ έβγαζαν στη σέντρα και τον Λουκάκου, πέρα από τον Στίβεν Ζιανγκ.

Η απογοήτευση του Μαρότα για τον Βέλγο

Αυτά που γράφουν οι οπαδοί των Νερατζούρι, πάντως, θα μπορούσε να τα γράψει και ο… Μπέπε Μαρότα. Μια ματιά στον ιταλικό Τύπο, άλλωστε, αρκεί για να καταλάβει το κλίμα. Οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών από δημοσιογράφους που είναι κοντά στον γενικό διευθυντή των Μιλανέζων, είναι χαρακτηριστικές: Οση απογοήτευση νιώθει ο Μαρότα για τον πρόεδρο Ζιανγκ, άλλη τόση νιώθει και από τη στάση του Βέλγου.

Πρώτα συμφώνησε αυτός με την Τσέλσι άλλωστε, όπως παραδέχθηκε ο μάνατζέρ του, και μετά η Ιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ