aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛονδίνο: Έρευνα της αστυνομίας για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, γλιτώνει ο Αλαρντάις

Λονδίνο: Έρευνα της αστυνομίας για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, γλιτώνει ο Αλαρντάις

Ο ασκός του Αιόλου αναφορικά με τη διαφθορά στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει ανοίξει και η έρευνα συνεχίζεται με κάθε επισημότητα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το σκάνδαλο με τον Σαμ Αλαρντάις που έδινε συμβουλές σε φερόμενους επιχειρηματίες –που στην πραγματικότητα ήταν ρεπόρτερ της «Telegraph»- για το πώς μπορούν να ξεφύγουν από κανονισμούς της FA για μεταγραφές, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει έρευνα για κρούσμα δωροδοκίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Ντετέκτιβ από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος του Λονδίνου έχουν εξετάσει υλικό από την πρόσφατη έρευνα της Daily Telegraph για ύποπτη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Αυτή η εξέταση έχει ολοκληρωθεί και αποφασίστηκε να ξεκινήσει εγκληματολογική έρευνα και περιστατικό δωροδοκίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λονδίνου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι δεν αποτελεί μέρος της έρευνας η περίπτωση του Σαμ Αλαρντάις, με τον πρώην ομοσπονδιακό της εθνικής Αγγλίας να χαιρετίζει τη συγκεκριμένη απόφαση και να ζητά από την Ομοσπονδία της χώρας να επιληφθεί του θέματος για τα περαιτέρω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ