aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο, ήθελα να του δώσω οδηγίες»

Κλοπ για την παρεξήγηση με τον Σαλάχ: «Γράφτηκε λάθος νούμερο, ήθελα να του δώσω οδηγίες»

Μια εξήγηση κλήθηκε να δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι (1-0) ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά το μπέρδεμα που έγινε με τον τέταρτο διαιτητή σε αλλαγή που ζήτησε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Κλοπ επισήμανε πως ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε οι συνεργάτες του, ζήτησαν από τον διαιτητή να εμφανιστεί στον πίνακα το νούμερο του Μοχάμεντ Σαλάχ. Αργότερα, ο Αιγύπτιος προσέγγισε τον Γερμανό, αλλά όχι για να του ζητήσει εξηγήσεις όσον αφορά το λάθος που έγινε, παρά μόνο για να του δώσει οδηγίες ο Κλοπ για την αλλαγή του ρόλου του μετά την είσοδο του Νούνιες.

«Ειλικρινά βρίσκω αυτή την ερώτηση ενδιαφέρουσα. Πείτε μου τις σκέψεις σας για αυτό. Πιστεύετε ότι βάλαμε το 11 στην πινακίδα, οπότε ο Μο θα έπρεπε να βγει και ήρθε να μου ότι δεν θέλει να βγει από το γήπεδο ή οτιδήποτε; Θα μπορούσε αυτό να συμβεί; Ποια είναι η λογική εξήγηση για αυτό. Ναι, ήταν ένα λάθος», τόνισε ο Κλοπ. «Γράφτηκε λάθος νούμερο στον πίνακα και αυτό συνέβη. Ήθελα να μιλήσω στον Μο γιατί θα άλλαζε ο ρόλος του. Με τον Ντάρβιν στο γήπεδο ο Μο θα έπρεπε να παίζει περισσότερο σαν δεκάρι και ο Ντάρβιν ήταν εκείνος που έπαιζε πιο πίσω», εξήγησε.

«Ο Μο προφανώς δεν ήρθε αμέσως και ήταν απογοητευμένος επειδή είδε το νούμερό του, αλλά δεν έδωσα κανένα νούμερο “11” στον πίνακα. Όταν το είδα, μπορούσαμε να το αλλάξουμε και το αλλάξαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ