aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι σκέψεις για προπονητή, ο Οκκάς και ο Γιανέφσκι

Ανόρθωση: Οι σκέψεις για προπονητή, ο Οκκάς και ο Γιανέφσκι

Στην Ανόρθωση το βλέμμα εδώ και καιρό είναι επικεντρωμένο στο διοικητικό και οικονομικό τοπίο. Προχθές προέκυψε ευχάριστη εξέλιξη, με τον Σύλλογο να ανακοινώνει ότι πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο Κριτηρίων ΟΥΕΦΑ 2024-2025.

Την ίδια ώρα, στην Ανόρθωση σκέπτονται πως θα πορευθεί η ομάδα την επόμενη σεζόν, θέλοντας να αρχίσουν από το κεφάλαιο προπονητής. Ο Γιάννος Οκκάς, που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκαγιέγο, είναι εκ των βασικών υποψήφιων. Επίσης, απασχολεί και το όνομα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, όπως πληροφορούμαστε.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ετοιμάζονται οι μηνύσεις!

Ο Σκοπιανός τεχνικός προτάθηκε στην Ανόρθωση και άνθρωποι του Συλλόγου συλλέγουν πληροφορίες, παρόλο που είναι γνώριμος αφού πέρασε από τον πάγκο των ΑΕΛ, Ολυμπιακού, Εθνικού και Παραλιμνίου. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ώστε να μπορέσει ο νέος τεχνικός να αρχίσει να χτίζει την ομάδα της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αυτοί είναι οι επιφανείς στο πολυμετοχικό σχήμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ