aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ: «Εάν ήξερα πως δεν κάνει χειραψίες ο Σιμεόνε, δεν θα προσπαθούσα να του δώσω...

Κλοπ: «Εάν ήξερα πως δεν κάνει χειραψίες ο Σιμεόνε, δεν θα προσπαθούσα να του δώσω το χέρι μου»

Δύο εβδομάδες μετά την κόντρα τους στην Μαδρίτη όπου οι κόκκινοι πήραν τη νίκη με 3-2 και έκαναν το “3 στα 3” στον όμιλο, η Λίβερπουλ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (03/11, 22:00) την Ατλέτικο, γνωρίζοντας πως αν πάρει το τρίποντο κλειδώνει πρόωρα την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Champions League.

Βέβαια, μετά το ματς στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο” ακολούθησαν δύο ματς που έφεραν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στους φίλους της ομάδας, αφού το 5-0 εκτός έδρας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το διαδέχτηκε το 2-2 εντός με την Μπράιτον, με τον Κλοπ να κάνει μία μικρή αναφορά σε αυτά τα ματς ενόψει της κόντρας με τους Μαδριλένους.

“Το 5-0 επί της Γιουνάιτεντ δεν σημαίνει πως είμαστε τέλειοι και το 2-2 δεν σημαίνει πως έχουμε τεράστια προβλήματα. Η Μπράιτον άξιζε τον πόντο αλλά θα πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα γενικότερα.

Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και καλό θα είναι το κάνουμε την Τετάρτη απέναντι στην Ατλέτικο που είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Το ματς στην Μαδρίτη είχε διαφορετικά κομμάτια, αρχίσαμε καλά και κυριαρχήσαμε και μετά δεχτήκαμε γκολ.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Έπειτα δέχτηκαν κόκκινη κάρτα, ήρθε το 3-2 για εμάς και τέλος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι”, τόνισε για το ματς με την Μπράιτον και αυτό με την Ατλέτικο ο Κλοπ, με τον Γερμανό να κρατάει μάλιστα και μία ατάκα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε με αφορμή την επιλογή του Αργεντινού να αποφύγει να του δώσει το χέρι μετά το ματς στην Μαδρίτη.

“Τον σέβομαι πολύ. Δεν γνωριζόμαστε αλλά σέβομαι αυτό που κάνει στην Ατλέτικο, κάθε χρόνο η ομάδα του είναι εξαιρετική απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους.

Αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το σνομπάρισμά του στη χειραψία; Αν ήξερα πως δεν ανταλλάσει χειραψία, δεν θα προσπαθούσα να του δώσω το χέρι”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ