aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΔεν θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο ο Γιορίς

Δεν θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο ο Γιορίς

Ο Ούγκο Γιορίς αποφάσισε να ακούσει την… συμβουλή του προέδρου της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να μην φορέσει στο Μουντιάλ του Κατάρ το περιβραχιόνιο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο Νοελ Λε Γκρε είχε ζητήσει από τον τερματοφύλακα και αρχηγό των «πετεινών» να μην μιμηθεί τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων, που θα φέρουν το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο.

Και ο 35χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν θα του «χαλάσει» το χατήρι, εξγηγώντας ότι προτίμησε να συμμορφωθεί με τους κανόνες της διοργανώτριας χώρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Πριν κάνεις ο,τιδήποτε, χρειάζεται η συμφωνία της FIFA και της ομοσπονδίας. Όμως, έχω και προσωπική άποψη. Και μοιάζει με αυτήν του προέδρου. Όταν καλωσορίζουμε ξένους, συχνά θέλουμε να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις απαιτήσεις μας. Το ίδιο θα κάνω και στο Κατάρ. Πρέπει να δείξω σεβασμό για αυτό» είπε ο Γιορίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ