aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλλο ένα βήμα για τη Σαλερνιτάνα του Κάστανου

Άλλο ένα βήμα για τη Σαλερνιτάνα του Κάστανου

Νέο τεράστιο αποτέλεσμα για την Σαλερνιτάνα του Γρηγόρη Κάστανου, που επιβλήθηκε 2-1 της Φιορεντίνα για να κάνει ακόμα ένα βήμα παραμονής στην Serie A! Κακή ήττα για τους «βιόλα» στο κυνήγι της Ευρώπης.

Ο Κύπριος διεθνής μέσος μπήκε στο γήπεδο στο 75’ με το σκορ στο 1-1 και στο 79’ ήρθε το νικητήριο γκολ του Μπονατσόλι.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Σαμπντόρια και Ουντινέζε εκτός έδρας, η Σαλερνιτάνα δείχνει πως θέλει να τρελάνει όλο τον κόσμο και να κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου!

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, πέταξε τόσα κονφετί που χρειάστηκε να καθυστερήσει η πρώτη σέντρα του ματς και η Φιορεντίνα πιάστηκε στον ύπνο, με τους γηπεδούχους να κάνουν τη μια επίθεση πίσω από την άλλη!

Κι αφού ο Βέρντι σε τρεις τελικές δεν κατάφερε να σκοράρει, το έκανε ο Τσούριτς με κεφαλιά στο 9ο λεπτό για το 1-0! Η Φιορεντίνα φάνηκε να δέχεται το «χαστούκι» που τη βοήθεια να ξυπνήσει, αλλά και πάλι το έκανε πολύ αργά.

Οι «βιόλα» βρήκαν απάντηση στο γκολ που είχαν δεχθεί όταν στο 64ο λεπτό ο Σαπονάρα με γυριστό δεξί σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε, όμως, η Σαλερνιτάνα θα είχε και την τύχη με το μέρος της για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο 79′ ο Μπονατσόλι με προβολή εκμεταλλεύτηκε μια πολύ μεγάλη γκάφα του Ίγκορ που έκανε κοντρόλ στην περιοχή αντί να διώξει κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 που τρέλανε τον κόσμο της ομάδας του Νταβίντε Νικόλα.

Στο -3 από τις θέσεις της σωτηρίας η ομάδα του Φρανκ Ριμπερί που πέρασε με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, θα πρέπει ν’ ανησυχεί για Λάτσιο και Αταλάντα για την Ευρώπη το σύνολο του Ιταλιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ