aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΛούκα Φανιέρο είναι τόσο απλό…

Λούκα Φανιέρο είναι τόσο απλό…

Ρε παιδιά, κάποιος να εξηγήσει στο Λούκα Φανιέρο ποια διαδικασία ακολουθείται και η ΟΥΕΦΑ στέλνει ένα φάκελο για ύποπτο – στημένο αγώνα. Χρόνια τώρα, ο πρόεδρος του Ερμή, ο οποίος χθες παραιτήθηκε, αρνείται να κατανοήσει τη διαδικασία. Τρανταχτό παράδειγμα, οι χθεσινές δηλώσεις του στον Active 107.4&102.5, στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

«Συγνώμη είχε να δέρει η Δόξα τον ΑΠΟΕΛ; Απάντα μου! Εννά έρτει φάκελος! Πε μου ένα πλάσμα που εν έπαιξε τον ΑΠΟΕΛ να δέρει τη Δόξα. Πε μου ένα πλάσμα μες την Κύπρο. Σήμερα εν η μέρα η δική μου, αύριο άλλου, μεθαύριο άλλου. Εγώ θα το πάρω μέχρι τέλος. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος. Ας αφήσουν τα πράγματα να κάνουν ό,τι θέλουν 3-4 άτομα. Περιμένω τους δικηγόρους και θα σας πω. Αν νομίζουν ότι θα κόφκουν και θα ράφκουν μόνοι τους εν γελασμένοι. Ή εγώ θα χάσω το παιχνίδι ή εκείνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάποιος να εξηγήσει στον πρώην πρόεδρο ότι δεν έρχεται φάκελος όταν νικήσει το φαβορί. Φάκελος έρχεται όταν η αρμόδια υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ, διαπιστώσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι υπάρχει ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του αγώνα, χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη. Μία ομάδα ειδικών επεξεργάζεται τα στοιχήματα και οδηγείται στο συμπέρασμα κατά πόσο κάποιοι είχαν πρότερη γνώση ότι μια ομάδα θα χάσει τον αγώνα.

Και στην Αγγλία όταν παίζει η Τσέλσι με την Μπόρνμουθ οι περισσότεροι τζογαδόροι παίζουν Τσέλσι και δικαιώνονται, αλλά δεν τους στέλνουν φάκελο. Και στην Ισπανία όταν η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με τη Γρανάδα υπάρχει ακλόνητο φαβορί (η Ρεάλ) αλλά όταν νικήσει με 5-0 δεν στέλνουν φάκελο. Και στη Γερμανία, η Μπάγερν νικά τις Βόλφσμπουργκ με τις Άουγκσμπουργκ με 5-0 και 6-0, αλλά δεν παραλαμβάνουν φάκελο! Λούκα Φανιέρο, είναι τόσο απλό…

Φανιέρος: «Πισινή εν βάλλω εγώ, θα στουππώσουν τα αφτιά τους» (ηχητικό)

Αποκαλυπτικός Φανιέρος στον Active: «Παραιτούμαι, εννά μας κάμουν τέττε;»

«Πε μου έναν που εν έπαιξε τον ΑΠΟΕΛ να δέρει τη Δόξα, εννά έρτει φάκελος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ