aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒάλε: Οι σκέψεις για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και o μοναδικός τσακωμός!

Βάλε: Οι σκέψεις για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και o μοναδικός τσακωμός!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Μπρούνο Βάλε, μίλησε για λίγη ώρα στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε σχετικά με την προ ολίγων ημερών απόφασή του να τερματίσει την καριέρα του ως τερματοφύλακας και να αρχίσει να βάζει σε σειρά τις σκέψεις του σχετικά με την επόμενη του απόφαση στην καριέρα του, αφού ως γνωστόν θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο.

Για την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του είπε: «Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για μένα. Σταματήσαμε κάθε είδους δραστηριότητα στην Ολιβεϊρένσε επειδή διακόπηκε και το πρωτάθλημα, το σκεφτόμουνα εδώ και καιρό και αποφάσισα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Έβλεπα το κορμί μου να μην αντέχει όπως πριν, τη σκέψη μου και πλέον συνειδητοποιώ πως δεν είμαι όπως τα τελευταία χρόνια, ούτε βρίσκομαι στην κατάσταση που θα ήθελα».

Ακολούθως αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας μου έδωσε πάρα πολλά και πάντα θα είμαι ευγνώμων στην ομάδα και στον κόσμο. Η καλύτερη στιγμή μου στην ομάδα ήταν τα τρόπαια και αυτά θυμάται ασφαλώς οποιοσδήποτε για πάντα. Έτσι κι εγώ με τον Απόλλωνα αυτά θυμάμαι, τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΛ που κερδίσαμε το κύπελλο το 2013 και άλλες στιγμές όμορφες. Αξέχαστο ματς ήταν ο τελικός με την ΑΕΛ και επίσης ο επαναληπτικός με τη Νίκαια στη Γαλλία όπου προκριθήκαμε λίγους μήνες μετά για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν τόσα πολλά σε Κύπρο και Ευρώπη που έχω να θυμάμαι».

Για τα συναισθήματά του γενικότερα σχετικά με την παρουσία του στη Λεμεσιανή ομάδα και στην Κύπρο, είπε: «Αισθάνομαι τον Απόλλωνα σαν δεύτερό μου σπίτι. Αισθάνομαι απέραντη αγάπη για όλους εκεί. Από τα εφτά χρόνια στην Κύπρο αυτό αισθάνομαι και για τη χώρα. Απέκτησα δύο παιδιά στην Κύπρο. Πραγματικά είναι κάτι πολύ διαφορετικό αυτό που έζησα. Σημαίνει απέραντη αγάπη από εμένα αλλά ένιωσα και απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Είναι φανταστική η ζωή στην Κύπρο, το φαί, ο καιρός, ο κόσμος… Όλα εξαιρετικά. Γι’ αυτό το θεωρώ δεύτερο μου σπίτι το νησί».

Για τους παίκτες με τους οποίους είχε τις καλύτερες σχέσεις και φιλίες: «Ο Ζοάο Πέδρο o καλύτερος μου φίλος. Είχαμε πολύ καλή χημεία. Επίσης οι Έκτορ Γιούστε, Ρομπέρζ, Παπουλής ήταν επίσης πολύ καλοί μου φίλοι. Ήμουνα δεμένος με όλη την ομάδα. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή, με τον Μιχάλη Φανή, τον Γιώργο Νικολάου. Ήμασταν και πολύ καλοί φίλοι όλοι».

Αν είχε ποτέ κάποιους τσακωμούς ή κόντρα με συμπαίκτες, αντίπαλους, προπονητές ή ανθρώπους στο σύλλογο: «Τίποτα απολύτως μόνο μια χρονιά σε ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ που με τιμώρησαν και με δύο αγωνιστικές έξτρα για αντιπαράθεση στη φυσούνα μετά από το ματς. Μόνο τότε είχαμε μία μικρή κόντρα για κάποια επεισόδια που δεν έπρεπε να γίνουν».

Αναφορικά με τις σκέψεις του για το μέλλον είπε: «Θα μείνω στον χώρο του ποδόσφαιρου είτε ως προπονητής τερματοφυλάκων, είτε ως βοηθός προπονητή ή ακόμη και μάνατζερ ή σκάουτερ. Θα παρακολουθήσω κάποια μαθήματα, να πάρω κάποια διπλώματα και θα αποφασίσω. Τώρα είναι δύσκολο να έρθω στην Κύπρο είτε να εργαστώ. είτε για διακοπές αλλά κάποια στιγμή ναι, η Κύπρος θα είναι στα πλάνα μου και για τα δύο, γιατί όχι; Είμαι έτοιμος για όλα».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Απόλλωνα και γενικά σε όλους τους φιλάθλους στην Κύπρο. Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα όταν έφευγα και από οπαδούς των υπολοίπων ομάδων και τους εκτιμώ για την εκτίμηση που μου δείχνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ