aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «τρένο» της Ρεάλ… διέλυσε και την Μακάμπι

Το «τρένο» της Ρεάλ… διέλυσε και την Μακάμπι

το 6-0 ανέβηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την απόδοσή της. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κέρδισε άνετα την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και παρέμεινε αήττητη στη Regular Season της Euroleague, δείχνοντας ξανά ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Σέρχιο Γιουλ (17 πόντοι με 5/8 τρίποντα), Τζέισι Κάρολ (16 πόντοι με 4/5 τρίποντα) και Γκουστάβο Αγιόν (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ενώ από την Μακάμπι, που έπεσε στο 1-5, πάλεψε ο Τζόνι Ο ‘Μπράιαντ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Αρκετά υψηλό ήταν το τέμπο στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Άντονι Ράντολφ και ο Τζόνι Ο ‘ Μπράιαντ πρωταγωνίστησαν σε αυτό το διάστημα, με την Ρεάλ να προηγείται με τρεις (18-15) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Με τον Αγιόν και τον Καρόλ να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν απόλυτα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν τρομερή στην άμυνα και δέχτηκε μόλις 8 πόντους, ενώ… φόρτωσε το καλάθι της Μακάμπι με 23! Έτσι, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν διαφορά 18 πόντων (41-23) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η Ρεάλ κράτησε το πόδι στο… γκάζι και στη τρίτη περίοδο. Ο Γιουλ ανέλαβε πρωτοβουλίες στο εκτελεστικό κομμάτι και οι Ισπανοί έφτασαν ακόμα και στο +26 (61-35, 27’). Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με ισχυρό προβάδισμα της Ρεάλ (66-44).

Το τρένο είχε μπει στις… ράγες και η νίκη είχε ουσιαστικά κλειδώσει για τους Μαδριλένους, που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ διαχείρηστηκε άψογα το σκορ και έφτασε με άνεση στο τελικό 87-66, το οποίο έφερε και το 6-0 στην έναρξη της φετινής Regular Season.

Δεκάλεπτα: 15-18, 23-41, 44-66, 66-87

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ