aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέτοιο «μπούκωμα» ο Σωφρόνης δεν είχε ποτέ!

Τέτοιο «μπούκωμα» ο Σωφρόνης δεν είχε ποτέ!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να περάσει στη τρίτη θέση αλλά και να μειώσει τη διαφορά από Ομόνοια και Ανόρθωση, καθώς μετά το εντυπωσιακό σερί των δέκα συνεχόμενων νικών προσγειώθηκε απότομα με δύο σερί ήττες (ΑΕΛ, ΕΝΠ) και μάλιστα χωρίς να σκοράρει!

Οι κυανόλευκοι αν και δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις και στα δύο παιχνίδια δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο που οδηγεί προς την εστία και έμειναν… άσφαιροι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Κρατήστε το τελευταίο, γιατί από τον Δεκέμβριο του 2016 που ανέλαβε ο Σωφρόνης, ο Απόλλωνας δεν έμεινε ποτέ χωρίς γκολ για δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Απίστευτο και όμως, αληθινό…

Διαβάστε επίσης: Σωφρόνης: «Με 17 κόρνερ και 16 τελικές, προσπάθησες…»

Βέβαια, κατά τη φετινή περίοδο ο Απόλλωνας δεν… μάτωσε τα δίκτυα για δεύτερη φορά σε δύο διαδοχικά παιχνίδια αλλά χωρίς τον Σωφρόνη στον πάγκο του. Συγκεκριμένα, με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να βρουν δίκτυα στο ματς το πρώτου γύρου με την Ομόνοια (ηττήθηκαν με 1-0) και στο ματς με την ΑΕΚ (έμειναν στη λευκή ισοπαλία, 0-0).

Διαβάστε επίσης: «Βυσσινί» Βαρέλα… πλάκωσε τον ακατάδεχτο Απόλλωνα! (vid & pics)

Αξίζει να αναφερθεί ότι παλαιότερα, και στην πρώτη θητεία του Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα, οι κυανόλευκοι δεν έβαλαν γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο). Στην ήττα από την ΑΕΚ στην Αρένα στις 30/04/2017 (1-0) και στον επαναληπτικό κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, εκεί όπου ηττήθηκαν (03/05/2017, 1-0) αλλά πέρασαν στην επόμενη φάση, καθώς κέρδισαν τον πρώτο αγώνα στο Τσίρειο (6-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ