aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Βυσσινί» Βαρέλα... πλάκωσε τον ακατάδεχτο Απόλλωνα! (vid & pics)

«Βυσσινί» Βαρέλα… πλάκωσε τον ακατάδεχτο Απόλλωνα! (vid & pics)

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Εθνικός Άχνας έκαναν «δώρα» στον Απόλλωνα νίκες επί των τριών ομάδων που βρίσκονται πάνω από τον Απόλλωνα στη βαθμολογία, την Ανόρθωση, την Ομόνοια και την ΑΕΚ.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού αντί να πουν ευχαριστώ και να βγουν οι κερδισμένοι της αγωνιστικής στα ψηλά της βαθμολογίας πέταξαν την ευκαιρία στον κάδο των αχρήστων. Ή καλύτερα η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έδωσε συνέχεια στις «βόμβες» της 19ης αγωνιστικής σοκάροντας την ομάδα της Λεμεσού, την οποία κέρδισε 1-0 με τέρμα του Βαρέλα στο 71’!

Τι και αν ο Απόλλων είχε σημαντικές επιστροφές με τον Γιούστε να αγωνίζεται μετά από δύο μήνες και τον Χάμπο Κυριάκου να παίρνει φανέλα βασικού, οι γαλάζιοι πάτησαν την μπανανόφλουδα στο Τσίρειο και έχασαν σπουδαία ευκαιρία να περάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Νίκη «χρυσάφι» για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην προσπάθειά της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία, αφού μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ οι «βυσσινί» επικράτησαν και του Απόλλωνα στο Τσίρειο και έτσι έφτασαν τους 18 βαθμούς. Στην 4η θέση με 32 βαθμούς έμεινε ο Απόλλων, που δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά την αποτυχία στο ντέρμπι της Λεμεσού από την ΑΕΛ.

O Aπόλλων ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, όμως έχασε κραυγαλέα ευκαιρία με τον Φώτη Παπουλή να αστοχεί σε άδειο τέρμα στο 32′. Στην επανάληψη η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή άσκησε αρκετή πίεση, είχε 17 (!) κερδισμένα κόρνερ, όμως η αστοχία των ποδοσφαιριστών του και ο Κλάιμαν στάθηκαν εμπόδιο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Ενσούε, Γιούστε, Κυριάκου (80′ Πίττας), Πέδρο, Σατσέτι, Ντένιτς (73′ Περέιρα), Αγκίρε, Ματέι (57′ Ροσκόπφ), Παπουλής, Μπένσοπ.

ΕΝΠ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Κλάιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Σταρόκιν, Κοσμάς, Μαϊσουράντζε, Βαρέλα, Θεοδώρου (Αγκίρι), Ουντόζι (64 Ανδρέου), Ρουσιάς (63′ Σαντίκ).

Σκόρερ: 71′ Βαρέλα

Κίτρινες: Πέδρο.

Αποβολές:

Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ

Διαιτητής:  Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός:  Χαράλαμπος Γεωργίου.

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ