aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣωφρόνης: «Με 17 κόρνερ και 16 τελικές, προσπάθησες…»

Σωφρόνης: «Με 17 κόρνερ και 16 τελικές, προσπάθησες…»

Στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα με 1-0 από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Τσίρειο για την 19η αγωνιστική. Ο Κύπριος προπονητής ήταν κατηγορηματικός πως δεν άγχωσε την ομάδα του το γεγονός ότι ηττήθηκαν και οι τρεις ομάδες που προπορεύονταν στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτό που στερηθήκαμε σήμερα ήταν το καθαρό μυαλό στις επιθέσεις μας και μας στοίχισε να μην πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα κλείσει τους χώρους. Δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε και μετά μείναμε πίσω στο σκορ. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε μία ευκαιρία, όμως συνεχίζουμε. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Πάφο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά».

Είναι τελικός ο αγώνας με την Πάφο: «Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί. Είδαμε αυτό το σαββατοκύριακο ότι όλοι μπορούν κα κερδίσουν όλους. Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Χάνουν βαθμοί όλοι και η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη θα πάρει το πρωτάθλημα».

Αν άγχωσε το γεγονός ότι ηττήθηκαν οι ομάδες που προπορεύονταν:  «Όταν έχεις 17 κόρνερ, 16 τελικές σίγουρα η προσπάθεια έγινε. Όταν δεν σκοράρεις γρήγορα αυτό έχει το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ