aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοφοκλέους σε Μαυρουδή: «Αλλού σε τρώει, αλλού ξύνεσαι»

Σοφοκλέους σε Μαυρουδή: «Αλλού σε τρώει, αλλού ξύνεσαι»

Νέα κόντρα άρχισε με ΑΕΛίστικο χρώμα. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους μέσω ανακοίνωσης απαντάει στον παλαίμαχο Λοΐζο Μαυρουδή ο οποίος προέβη σε δηλώσεις σε τοπικό σταθμό της Λεμεσού (Sports1).

Διαβάστε επίσης: «Σε ευχαριστώ ΑΕΛ»

«Είναι καιρός να μπει στα μονοπάτια που επιζητούμε. Αυτά τα πράγματα έχουν απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν είναι η πρώτη ομάδα που δέχτηκε συντριβή. Αυτό που προβληματίζει τον κάθε ΑΕΛίστα είναι το οικοδόμημα της ΑΕΛ που δεν υπάρχει. Είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει σωματείο και διοίκηση και δεν συνεδριάζει, η ιστορία της είναι πεταμένη σε μαύρα σακούλια», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρουδής.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με τα εισιτήρια για τα τρία ντέρμπι

«Δεν βλέπω να υπάρχει διοίκηση, δεν βλέπω να υπάρχουν ούτε καν μέλη. Χάνουμε το πιο σημαντικό όπλο, τον κόσμο μας. Η ΑΕΛ είναι σε δύσκολο σταυροδρόμι. Ο ηγέτης είναι ο πρόεδρος του σωματείου και πρέπει να φέρει κοντά στην ομάδα όλους τους ΑΕΛίστες. Εμείς θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, με όποιο τρόπο μας ζητηθεί θα βοηθήσουμε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Εξέλιξη με Ντόσα Ζούνιορ στην ΑΕΛ!

Ο Σοφοκλέους στην ανακοίνωσή του απαντά: «Από σεβασμό και μόνο προς το Σώμα του Συνδέσμου Παλαιμάχων, αλλά και αρκετών εξ’ αυτών, ως πρόεδρος της ΑΕΛ δεν θέλησα στο παρελθόν να δώσω δημόσια απαντήσεις παρά τις προκλήσεις που είχα κατά καιρούς από διάφορα γεγονότα και συμβάντα, σκεπτόμενος πάντα το καλώς νοούμενο συμφέρον της ΑΕΛ. Είμαι υποχρεωμένος όμως μετά και από τις σημερινές τοποθετήσεις του Λοΐζου Μαυρουδή να παραπέμψω στην εξής παροιμία: Αλλού τον τρώει και αλλού ξύνεται».

Και συνεχίζει: «Εάν ο Λοΐζος Μαυρουδής ήθελε η σημερινή του παρέμβαση να ήταν ενωτική θα έπρεπε πριν μιλήσει και πει αυτά που είπε, να κοιταζόταν πρώτα στον καθρέφτη και να αναλογιστεί ποια ήταν η προσφορά του Ομίλου Παλαιμάχων προς το Σωματείο της ΑΕΛ τα τελευταία 10 χρόνια. Στον Λοΐζο Μαυρουδή αλλά και κάποιων άλλων που βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή σε ηγετικές θέσεις του Ομίλου Παλαιμάχων απλά και μόνο προς σεβασμό ως προς την ποδοσφαιρική τους προσφορά δεν προχώρησα σε δημοσιοποίηση ενεργειών και πράξεων τους κατά της ΑΕΛ. Εύχομαι να μην χρειασθεί να επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ