aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστικοποιείται του Τολεμές, ευχαριστίες από την Έουπεν!

Οριστικοποιείται του Τολεμές, ευχαριστίες από την Έουπεν!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι οριστικό! Ο Γάλλος επιθετικός Φλοριάν Τολεμές αφήνει την Έουπεν μετά από 3μισι χρόνια αφού έμεινε ελεύθερος και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, η διοίκηση της Έουπεν μέσω του γενικού διευθυντή της επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες της στον Τολεμές για τις αποδόσεις του και τα πολλά επιτεύγματα του. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει πως απέσπασε την ελευθέρας του και θα ντυθεί στα κιτρινοπράσινα.

Ο γενικός διευθυντής της Έουπεν δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση του Γάλλου επιθετικού του: «Ο Φλοριάν ήταν ένα μοντέλο αφοσίωσης και επαγγελματισμού για την ομάδα του και σκόραρε πολλά τέρματα, κάποια από τα οποία ήταν καθοριστικά. Η συνεργασία μαζί του ήταν πάντα πολύ καλή και θα είναι για μας μία εξαιρετική ανάμνηση. Ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Πάντως, o ποδοσφαιριστής είναι ήδη στην Κύπρο μαζί με τον εκπρόσωπό του, ενώ υπενθυμίζουμε πως την είδηση απόκτησης του Τολεμές έφερε στην… επιφάνεια η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy.

Με το πέρας τον ιατρικών εξετάσεων και κάποιων άλλων διαδικαστικών λεπτομερειών, θα ανακοινωθεί και η απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ