aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι «Red Rebels» θυμούνται και κάνουν κάλεσμα

Οι «Red Rebels» θυμούνται και κάνουν κάλεσμα

Οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, «Red Rebels», εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων από τη μέρα που η προσφυγική ομάδα έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο στάδιο «Αμμόχωστος» κόντρα στο Ευαγόρα Πάφου.

Αναλυτικά: «Περήφανε μάγκα Βαρωσιώτη, 26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που το ιστορικό μας σωματείο Νέα Σαλαμίνα έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο στάδιο Αμμόχωστος κόντρα στο Ευαγόρα Πάφου, κερδίζοντας με αποτέλεσμα 4-1. Στις 12 Οκτωβρίου 1991, το προσωρινό μας σπίτι άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για να υποδεχτεί την ερυθρόλευκη λαοθάλασσα από κάθε γωνία της Κύπρου.

Πάνε χρόνια τώρα που δίνουμε ραντεβού σε ένα γήπεδο χτισμένο μακριά από την πόλη μας, ένα γήπεδο χρισμένο με μεράκι, κόπο και μόχθο, από ανθρώπους ενάρετους, μάγκες μα πάνω από όλα υπερήφανους Σαλαμιναίους. Με αφορμή τη σημερινή ιστορική μέρα αδέλφια καλούμε όλο των ερυθρόλευκο λαό να αφήσει πίσω τη μιζέρια και την μουρμουρά και να δώσει το βροντερό παρών του τη Δευτέρα.

Σπρώχνουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη και μόνο. Δεν χωράνε άλλα αδιέξοδα και άλλα άσχημα αποτελέσματα όλοι μαζί δίνουμε το βροντερό παρών μας κάνουμε το ναό μια έδρα αφιλόξενοι όπως εμείς ξέρουμε. Ακολουθάμε όλοι τα συνθήματα των οργανωμένων, δίνουμε παλμό και πάθος στην ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ