aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Σαν μάννα εξ ουρανού

Νέα Σαλαμίνα: Σαν μάννα εξ ουρανού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι ήττες από Εθνικό Άχνας και Πάφος FC, έχουν περιπλέξει σε περιπέτειες τη Νέα Σαλαμίνα, που πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Αμμοχώστου δέχθηκε πέντε γκολ και δεν πέτυχε κανένας στα τελευταία δύο ματς που δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Περνά δύσκολες στιγμές η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, που ανέλαβε δύσκολο φορτίο. Ο Κύπριος τεχνικός, έχει επίγνωση των δυσκολιών, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένος να κρατήσει τη Νέα Σαλαμίνα στην Κατηγορία.

Σαν μάννα εξ ουρανού ήλθε η διακοπή για τους ερυθρόλευκους και ιδιαίτερα για τον Μιχαήλ, αφού του δίνεται ο χρόνος και η ευκαιρία για να δουλέψει με τους παίκτες του. Να περάσει τα δικά του «θέλω», τη δική του φιλοσοφία, αναμένοντας ότι με την επανέναρξη η ομάδα του θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ναι μεν θα βρει στο δρόμο της τον ΑΠΟΕΛ, όμως κάθε ματς είναι «τελικός» και οι ερυθρόλευκοι για να πετύχουν το στόχο της παραμονής θα πρέπει να πάρουν βαθμούς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Η Νέα Σαλαμίνα, έχει πολλά να αλλάξει. Από τη μια, θα πρέπει να βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα και από την άλλη, να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της. Ο νέος τεχνικός της ομάδας δουλεύει σε αρκετούς τομείς, που διαπίστωσε ότι χρίζουν βελτίωσης. Ενόψει ΑΠΟΕΛ, θα είναι διαθέσιμοι οι Καμισοκό, Βάγκνερ και Τσουκαλάς, ερωτηματικό αποτελεί για την ώρα ο Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ