aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μόνο αν κρίνει ο προπονητής μας ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση...»

«Μόνο αν κρίνει ο προπονητής μας ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση…»

Στον Active (107.4 & 102.5) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας. Ο Δημήτρης Λάζος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χθεσινή νίκη (25/11) με αντίπαλο την ΑΕΛ, ενώ πρόσθεσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν αν και εφόσον το ζητήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ: «Λόγω του ότι η Νέα Σαλαμίνα προήρθε από την χειρότερη της εμφάνιση με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος έχουμε καταφέρει κόντρα στην ΑΕΛ να συνδυάσουμε την εκπληκτική εμφάνιση μας με τους τρεις βαθμούς. Νιώθαμε ότι ήταν η στιγμή να αποδείξουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα θα είναι δυνατή και ανταγωνιστική όπως λέγαμε. Λέγαμε ότι για να το αποδείξουμε θα έπρεπε να το δείξουμε σ’ αυτό τον αγώνα με την ΑΕΛ».

Για το αν είναι προσιτός ο στόχος της εξάδας σχολίασε: «Αν κρίνω από τι έχουμε δει από τις υπόλοιπες ομάδες μέχρι στιγμής ναι, η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα εξάδας, αλλά ο στόχος πρέπει να παραμένει ο ίδιος. Να αγωνιζόμαστε σωστά να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να βλέπουμε ανεξαρτήτου δυναμικότητας όλους τους αντίπαλους στα μάτια».

Για το αν η Νέα Σαλαμίνα θα ενισχυθεί στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόνισε: «Είχαμε αναφέρει από την αρχή της χρονιάς ότι θα φέρναμε λιγότερους αλλά πιο ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ανεβάσουν πραγματικά επίπεδο τη Νέα Σαλαμίνα. Αντιλαμβάνεστε ότι τα οικονομικά μας πλαίσια, αν μπορούσαμε να φέρουμε 15 ξένους ποδοσφαιριστές θα το κάναμε. Αν κριθεί από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ότι η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί με 1 ή 2 ποδοσφαιριστές ή όσους θέλει τότε θα το δει το διοικητικό συμβούλιο και θα πράξει αναλόγως στα πλαίσια πάντα της οικονομικής μας δυνατότητας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ