aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Παίχτηκαν δύο παιχνίδια απέναντι στον Ερμή»

Ιδιάκεθ: «Παίχτηκαν δύο παιχνίδια απέναντι στον Ερμή»

Στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ερμή, ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ ανέφερε πως παίχτηκαν δύο παιχνίδια, ένα πριν την κόκκινη του Λαμπάν και ένα μετά.

«Είχαμε δύο παιχνίδια σήμερα. Ένα παιχνίδι μέχρι την κόκκινη του Λαμπάν και άλλο παιχνίδι μετά την κόκκινη. Πριν την κόκκινη είχαμε την κατοχή, τις ευκαιρίες, τα τρία γκολ και είχαμε αρκετά τον έλεγχο του αγώνα. Μετά την κόκκινη υποφέραμε, σίγουρα με ένα παίκτη λιγότερο δεν ήταν εύκολο, υποφέραμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα», είπε και πρόσθεσε:

«Σίγουρα πρέπει να καταλάβουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας, να είμαστε προσεκτικοί και να καθαρίζουμε τα παιχνίδια γιατί θα έχουμε πρόβλημα στο μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, μας βοήθησε αρκετά σήμερα. Καλή συνέχεια στον Ερμή στον προπονητή του, τον ξέρω από την Ισπανία με αρκετή ποιότητα, του εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ