aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει...

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έγινε το αναμενόμενο και ο Απόλλων, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, ξεπέρασε το εμπόδιο του Οθέλλου και δηλώνει «παρών» στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι κυανόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» πιο άνετα την πρόκριση. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού τους και πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ εκείνο που ήταν πιο σημαντικό για να φθάσουν στον στόχο τους ήταν η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον αντίπαλο τους.

Αυτό, όμως ανήκει στην ιστορία και σειρά παίρνει το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ και μετά οι διπλοί αγώνες Κυπέλλου με την Ανόρθωση, για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 14 Μαρτίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο επαναληπτικός στο Τσίρειο στις 11 Απριλίου. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ως στόχο την διεκδίκηση και των δύο τίτλων, πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Διαθέτει ποιότητα, ικανότητα και δίψα για να φθάσει εκεί που τη θέλουν οι φίλοι της. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη και πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Η άμμος στην κλεψύδρα, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, άρχισε να αδειάζει πλησιάζοντας στο τέλος και τα δέκα παιχνίδια για τα πλέι οφ, είναι χωρίς επιστροφή. Είναι αγώνες στους οποίους θα χρειαστούν τεράστια αποθέματα. Κάθε κερδισμένο παιχνίδι θα είναι και ένα άλμα προς τα εμπρός, ενώ κάθε απώλεια θα είναι και  βήμα προς τα πίσω. Μετά και την σημερινή τελευταία προπόνηση, θα καταλήξει ο Αυγουστή σε ποιους ποδοσφαιριστές θα στηριχθεί απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Σαρδινέρο δεν υπολογίζεται, λόγω του προβλήματος (διάστρεμμα) που αποκόμισε προχθές προς το τέλος της αναμέτρησης με τον Οθέλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ