aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμάνουελ: «Θέμα ατυχίας που ισοφαριστήκαμε»

Εμάνουελ: «Θέμα ατυχίας που ισοφαριστήκαμε»

Ο Πέδρο Εμάνουελ, με το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους «32» είναι σημαντικό για την Κύπρο να έχει ομάδες σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά σήμερα χωρίς αμφιβολία πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να νικήσουμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα σήμερα και αξίζαμε την νίκη, έκαναν αυτό που έπρεπε οι παίκτες μου.

Οι οπαδοί μας ήρθαν σήμερα και άρχισαν να πιστεύουν ξανά, δείχνει ότι πιστεύει και έτσι θα πιστέψουμε και εμείς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ γι’ αυτό εμείς πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα ότι μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που θέλει»

Για το γεγονός ότι η ομάδα του αμυνόταν ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε την κούραση από την Αστάνα: «Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά είμαι ο προπονητής ήταν καθαρά θέμα ατυχίας που δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση, κάναμε ότι έπρεπε για να κερδίσουμε τον αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ