aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν ταμπουρώνεται ούτε και στη Σκωτία

Δεν ταμπουρώνεται ούτε και στη Σκωτία

TΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων θέλει να επαναλάβει ό,τι και στα δύο παιχνίδια με τη Ζάρια και αν είναι δυνατόν να προσθέσει κι άλλη ποιότητα και ουσία στο παιχνίδι του. Δεν χωρεί αμφιβολία πως αύριο η Αμπερντίν, μέσα στο δικό της γήπεδο, μπροστά στο κοινό της, δεν θα έχει καμιά σχέση με τη Ζάρια. Οι Σκωτσέζοι είναι καλύτεροι από την προηγούμενη αντίπαλο του Απόλλωνα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και θα προβάλουν περισσότερες αντιστάσεις.

Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή όμως είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν. Ο Απόλλων θα πραγματοποιήσει απόψε την τελευταία του προπόνηση στο «Πίτοντρι», με τον Κύπριο τεχνικό να παίρνει τις τελικές του αποφάσεις. Κόντρα στον τρόπο παιχνιδιού της Αμπερντίν, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα καλούνται να αντιπαραβάλουν σθένος και δύναμη, συνδυάζοντάς τα με την ποιότητα που διαθέτουν.

Ο Αυγουστή, σύμφωνα με τις ενδείξεις των τελευταίων δοκιμών στο Κολόσσι, προσανατολίζεται να παρατάξει αύριο τους έντεκα που είχαν αρχίσει το πρώτο παιχνίδι με τη Ζάρια στο «ΑΕΚ Αρένα». Εκτός κι αν προτιμήσει τον Πέδρο στην επιθετική γραμμή, αντί του Ζελάγια, κρατώντας τον Στυλιανού σε ρόλο δεξιού μπακ. Αν αρχίσει ο Ζελάγια, τότε θα παίξει ο Πέδρο στο δεξί αμυντικό άκρο. Οι άλλες θέσεις είναι «κρατημένες» από τους Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Κυριάκου, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Μαγκλίτσα και Σκέμπρι.

Οι παίκτες του Απόλλωνα είναι δοκιμασμένοι στα δύσκολα και έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αυριανό αγώνα στο Αμπερντίν. Η φιλοσοφία της τεχνικής ηγεσίας δεν θα αλλάξει. Ο Απόλλων θα κυνηγήσει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα του δίνει ελπίδες πρόκρισης, αλλά δεν θα παίξει αμυντικά για να μη δεχθεί γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του θα κυνηγήσουν το  γκολ και δεν θα αφήσουν την αντίπαλό τους να τους πάρει τον αέρα.

Οι Σκωτσέζοι διαθέτουν επικίνδυνους επιθετικούς, όμως έχουν και τρωτά σημεία στην άμυνα, τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων. Ο Περικλής Παπαπαναγή έχει μελετήσει τα πάντα σχετικά με την Αμπερντίν και τα έχει μεταφέρει στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του. Η αποστολή των κυανόλευκων δεν είναι εύκολη, όμως υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για το θετικό αποτέλεσμα, που θα καταστήσει ευκολότερο το έργο τους στον επαναληπτικό, σε μία εβδομάδα, με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ