aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν επιτρέψαμε να μας πάρει την ψυχή ο διαιτητής…»

«Δεν επιτρέψαμε να μας πάρει την ψυχή ο διαιτητής…»

Ο Θεόδωρος Αντωνίου μιλώντας μετά το τέλος του επαναληπτικού με την Αούστρια και την ήττα από με 1-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στάθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου για την εμφάνιση της ΑΕΛ αλλά και στο μεγάλο λάθος του διαιτητή που στοίχισε.

«Το χειροκρότημα στο τέλος τα λέει όλα. Είναι απόδειξη ότι απόψε οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Προσπάθησαν για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Παίζαμε εναντίον πολλών, δυστυχώς είναι αυτά που κάποιες φορές χαλάνε το ποδόσφαιρο. Άλλαξε τα πάντα ο διαιτητής. Δεν του επιτρέψαμε να αλλάξει την ψυχή μας. Κόσμος και παίκτες έγιναν ένα και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Η ΑΕΛ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος διαιτητής θα ήμασταν εκεί που μας αξίζει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ.

«Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες μας ήταν λιοντάρια στο γήπεδο. Όταν βλέπεις τους αντιπάλους σου να λένε ότι δεν φταίνε αυτοί για το λάθος του διαιτητής. Προσπαθήσαμε περισσότερο από αυτούς και είναι γι’ αυτό το λόγο που ο κόσμος χειροκρότησε».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε τελειώσει με τις μετεγγραφές. Θα ξεκουραστούν λίγο οι ποδοσφαιριστές και μετά ξανά προπονήσεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ θα είναι στους πρωταγωνιστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ