aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν αφήνει τίποτε στην τύχη ο Σωφρόνης

Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελευταίο φιλικό για τον Απόλλωνα, το σημερινό στην Αυστρία με τη Σλόβαν Λίμπερετς, η αποστολή του οποίου επιστρέφει αύριο στην Κύπρο. Το ματς ίσως να ρίξει φως στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν κοιτάζει πιο μακριά από τα διπλά παιχνίδια με τη Στούμπρας και εκεί στρέφει την προσοχή του, να ετοιμάσει δηλαδή την ομάδα του για τα ματς με τους Λιθουανούς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν υπολογίζει τον Σελάγια, όμως οι υπόλοιποι που ταξίδεψαν στο εξωτερικό υπολογίζονται κανονικά, ενώ είναι άγνωστό, αν θα προλάβουν οι νέοι που θα ανακοινώσει η διοίκηση. Το μόνο βέβαιο, είναι πως οι κυανόλευκοι με αυτούς που διαθέτουν και έχουν ταξιδέψει στην Αυστρία νιώθουν, πως είναι σε θέση να κάνουν τα πρώτα βήματα για να προσπεράσουν τον πρώτο αντίπαλό τους.

Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται και στον Απόλλωνα δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα την πατήσουν με τους Λιθουανούς. Η Στούμπρας δεν αποτελεί φόβητρο, όμως ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη και θα εξετάσει και την πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Οι κυανόλευκοι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν δριμύτεροι και να δικαιωθούν για την ανοδική πορεία που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Λογικά αναμέναμε χθες τις ανακοινώσεις για τις προσθήκες των ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχει επέλθει πλήρης συμφωνία.

Ένας αριστερός μπακ, ένας δεξιός επιθετικός και ένας επιτελικός, βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Με αυτούς τους τρεις, συν αυτούς που επέστρεψαν, τον Χάμπο Κυριάκου και τον Ανδρέα Καρώ, οι κυανόλευκοι είναι πλήρεις. Ο Απόλλων θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Αυτοί που πάτησαν τα 30 τους χρόνια, ο Βάλε (34 χρ.), Πέδρο (32 χρ.), ο Γιούστε (30χρ.), ο Ρομπέρζ (31 χρ.), ο Σατσέτι (33 χρ.), ο Παπουλής  33χρ.), ο Βασιλείου (32 χρ.), ο Σελάγια 30 χρ.) και ο Σκέμπρι (32 χρ.), θα είναι οι οδηγοί της νέας προσπάθειας, ενώ οι πιο κάτω σε ηλικία, Καρώ, Χ. Κυριάκου, Σπόλιαριτς, Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα, Πίττας, Στυλιανού, Μπρου, Μάρκοβιτς θα ακολουθήσουν έχοντας στραμμένη την πυξίδα τους μόνο στις νίκες.

Οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει τεράστια δυναμική τα τελευταία χρόνια και δεν θα κάνουν πίσω, μέχρι να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό. Τις δύο τελευταίες περιόδους, έχασε βαθμούς μετά από ανεξήγητες εμφανίσεις. Τα ματς που έχασε ήταν λίγα, αλλά ικανά να τον αφήσουν δεύτερο. Φέτος αναμένεται να είναι αλλιώς και η τρίτη σεζόν με φόντο τον τίτλο να είναι και φαρμακερή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ