aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧειρουργήθηκε με επιτυχία ο Αρτυματάς, πότε επιστρέφει

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Αρτυματάς, πότε επιστρέφει

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς στο Βέλγιο και εκτιμάται ότι θα απουσιάσει περίπου για ένα τρίμηνο. Σίγουρα, σημαντική απώλεια για τον άτυχο νεαρό στόπερ, ο οποίος όμως αναμένεται να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Η Ανόρθωση αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του Παναγιώτη Αρτυματά στο δεξιό ώμο, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον ιατρό Dr Verborgt στο Orthopedic Center Antwerp στο Βέλγιο. Η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Αρτυματά περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Φύτος Κυριάκου, ο οποίος πέρασε από εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ