aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑβέβαιος για το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα ο Κόντε

Αβέβαιος για το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα ο Κόντε

Η απουσία του Ντιέγκο Κόστα από την αποστολή της Τσέλσι, στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (ακόμα και ως τραυματίας), έδωσε περαιτέρω τροφή στα σχόλια που σχετίζονται με την παραμονή – ή όχι – του Ισπανού στους Λονδρέζους, κάτι που ενισχύθηκε από τις δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε. Εδώ και αρκετό καιρό άλλωστε έχουν «παίξει» δημοσιεύματα που συνδέουν τον Κόστα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην πρώην του ομάδα…

«Μπορώ να πω σήμερα πως ο Κόστα είναι παίκτης της Τσέλσι. Δεν αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι εξαιτίας του τραυματισμού του και παρατηρώ στις προπονήσεις πως είναι σε καλή φόρμα. Πιθανώς να παίξει στο επόμενο ματς με τη Μίλαν», σχολίασε ο Ιταλός κόουτς.

Πρόσθεσε ωστόσο με αινιγματικό τόνο: «Μπορώ όμως να πω μόνο αυτό, ότι σήμερα είναι παίκτης της Τσέλσι. Αν με ρωτήσεις αύριο, για το αν θα παραμείνει μαζί μας, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος».

Ο πλήρης μεταγραφικός σχεδιασμός των Λονδέζων αναμένεται να ολοκληρωθεί με το τέλος των φιλικών υποχρεώσεων τους στις ΗΠΑ, όταν και ο Κόντε θα συναντηθεί με ανθρώπους της διοίκησης της Τσέλσι. Πιθανώς εκεί θα ξεκαθαριστεί και το θέμα του 28χρονου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ