aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Όλα φαίνεται πως (θα) είναι διαφορετικά

Απόλλων: Όλα φαίνεται πως (θα) είναι διαφορετικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι αρνητικό στοιχείο για τον Απόλλωνα, το γεγονός πως έδωσε πέντε ντέρμπι, χωρίς να κερδίσει ούτε ένα. Είχε δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ έχασε από ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση. Μετά την εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ όμως , ο δρόμος είναι ανοικτός και με την άνοδο που παρουσιάζουν κάποιοι στην απόδοση τους, όλα φαίνεται πως θα είναι διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης: Θετικές ενξείξεις στον Απόλλωνα για ξένους διαιτητές, απολογία στον Ολυμπιακό!

Ενσούε, Κυριάκου, Πέδρο, Σάλαϊ, Αγκίρε είναι στα πάνω τους και αν βελτιωθούν οι Μάρκοβιτς και Περέιρα, ο Απόλλων, θα έχει καλύτερη τύχη. Στα θετικά των κυανόλευκων, πως οι δυο ξένοι επιθετικοί, ο Γκακπέ και ο Καρ ανεβάζουν την απόδοση τους , με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ποντάρει πολύ και στους δύο στη συνέχεια.  Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό σήμερα, όπως και το Σαββατοκυρίακο, ενώ το ματς με την Δόξα είναι προγραμματισμένο για την μεθεπόμενη Δευτέρα. Λόγω καρτών θα είναι εκτός ο Παπουλής, ενώ ίσως μείνει εκτός και πάλι ο Ρομπέρζ που υποφέρει με την  φτέρνα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ