Θετικές ενξείξεις στον Απόλλωνα για ξένους διαιτητές, απολογία στον Ολυμπιακό!

Επιμένει και προχωρά τις διαδικασίες για κάθοδο ξένων διαιτητών ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Φανούριο Κωνσταντίνου, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) τόνισε πως οι ενδείξεις και η επικοινωνία με άλλες ομάδες είναι θετικές. Παράλληλα, απολογήθηκε για την ατάκα του περί «ασελγείας του Ολυμπιακού Πειραιώς», ενώ αποκάλυψε πως στάλθηκε ήδη επιστολή στους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο Απόλλωνας: «Δεν έχει πάει επιστολή ακόμη. Έχουν γίνει συζητήσεις χθες και σήμερα το πρωί, έγιναν κάποια τηλεφωνήματα. Η χθεσινή μέρα ήταν έντονη για τις διεργασίες. Ο Νίκος Κίρζης ηγείται αυτής της διαδικασίες, προχώρησε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες. Θα αποφύγουμε να πούμε περισσότερα, γιατί είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Υπάρχει ανταπόκριση από τις πρώτες ομάδες που επικοινωνήσαμε μαζί τους, είναι θετικές. Θα ακολουθήσουμε την γραφειοκρατική και νομική διαδικασία. Δεν είναι θέμα εφικτού ή όχι, είναι θετικές οι πρώτες ενδείξεις. Μέχρι την οριστική κατάληξη απέχουμε πολύ».

Για το αν θα καταγγελθεί ο διαιτητής του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σωτηρίου: «Θα καταγγελθεί ο διαιτητής, αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Δεν περιμέναμε την ετυμηγορία του κύριου Σκαπούλλη, με όλο τον σεβασμό. Ήταν εξόφθαλμα όλα όσα έγιναν. Η ομάδα μας δικαιώνονται».

Διαβάστε επίσης: Το γύρο της Ελλάδας η δήλωση Φανούριου για Ολυμπιακό Πειραιώς

Για τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την δήλωση του για τον Ολυμπιακό Πειραιώς: «Με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, απολογούμαι για την δήλωση μου σχετικά με τον Ολυμπιακό. Απέστειλα επιστολή στον Ολυμπιακό και εγώ και ο Απόλλωνας. Ήταν χωρίς σκοπιμότητα, ήταν πάνω στην ένταση και σέβομαι την ιστορία του Ολυμπιακού. Είναι μια χαρά οι σχέσεις μας. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ