aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ο Νίκος Κίρζης αλλάζει προφίλ και φιλοσοφία

Απόλλων: Ο Νίκος Κίρζης αλλάζει προφίλ και φιλοσοφία

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όλοι στον Απόλλωνα κρέμονται από την απόφαση του Νίκου Κίρζη για τον εκλεκτό προπονητή που θα έχει τα ηνία της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ακόμη να καταλήξει ο διοικητικός ηγέτης του λεμεσιανού συλλόγου, όμως δεν είναι μακριά. Στοχεύει σε προπονητή με εμπειρία πρωταθλητισμού, που θα είναι σε θέση να «χτίσει» ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και να φθάσει σε τίτλους.

Παράλληλα ο Νίκος Κιρζης, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, έχει ξεκινήσει επαφές με οργανωμένα σύνολα της ομάδας και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε φίλους του Απόλλωνα. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να καταρρίψει τον μύθο πως δεν είναι επικοινωνιακός και κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Την Τετάρτη είχε συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ χθες τα είπε με πρώην προέδρους και μέλη της εταιρείας, με σκοπό να ακούσει αλλά και να απαντήσει σε ερωτήματά τους. Το μήνυμα που έλαβε ο κ. Κίρζης είναι ότι, όλοι είναι δίπλα του και τον στηρίζουν. Λύθηκαν όλα τα ζητήματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και ο Απόλλων θα πορευθεί πιο δυνατός και συσπειρωμένος από ποτέ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος του Απόλλωνα, με τα όσα επιχειρεί να κάνει τις τελευταίες μέρες, δείχνει να αλλάζει προφίλ.
Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τοπίο, ο Νίκος Κιρζης δεν βιάζεται αφού θέλει πρώτα να συμφωνήσει με τον προπονητή και μετά να του δώσει τα κλειδιά για το «χτίσιμο» της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ