aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η διαφορά με Κάσια και Κβίλια και η πρώτης τάξεως ευκαιρία

Ανόρθωση: Η διαφορά με Κάσια και Κβίλια και η πρώτης τάξεως ευκαιρία

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Mετά το ταξίδι στη Γεωργία θα ξεκαθαρίσει το μετεγγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει καλά πως είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συναντηθεί με τους δύο συμπατριώτες του, Κβίλια και Κάσια, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρό του.

Με τους δυο παίκτες υπάρχει οικονομική διαφορά της τάξεως των 70 χιλιάδων ευρώ, που δεν είναι αγεφύρωτη. Η αλήθεια είναι πως μπορεί ο κόσμος της Ανόρθωσης να νιώθει απογοήτευση, αφού βλέπει δύο από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από το «Αντώνης Καράς». Ο λόγος για τους Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, οι οποίοι πολύ πιθανόν να καταλήξουν αντιστοίχως σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Η τεχνική ηγεσία της «Μεγάλης Κυρίας» δεν ανησυχεί, παραμένει ψύχραιμη και πάνω από όλα προσηλωμένη στο πλάνο της, χωρίς να την ενδιαφέρει αν και εφόσον οι δυο Γεωργιανοι θα καταλήξουν σε ανταγωνιστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ