aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Θέλει να βάλει τέλος στην αδυναμία που την έφερε σε επικίνδυνα μονοπάτια

ΑΕΛ: Θέλει να βάλει τέλος στην αδυναμία που την έφερε σε επικίνδυνα μονοπάτια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στα τρία τελευταία παιχνίδια, με Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, η ΑΕΛ δεν πήρε βαθμό. Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρουσιάζοντας εικόνα που δεν αρέσει σε κανένα. Συνεπώς, έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο σήμερα στο ΓΣΠ η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, όμως για να πετύχει τον στόχο της θα πρέπει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η αδυναμία της ομάδας της Λεμεσού να σκοράρει, τη βάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια αφού μια ανάσα πιο πίσω βρίσκεται η ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Ενωμένοι, να μιλήσουμε με πράξεις»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, είναι πιθανό να επιχειρήσει κάποιες αλλαγές σε μια προσπάθεια να «πατήσει» καλύτερα η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Στην άμυνα δεν προβλέπονται αλλαγές και οι Ν. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ, Γκοντάλ και Γουίλερ, θα αποτελέσουν την τετράδα μπροστά από τον Πρόσεκ. Σίγουρη θέση στη μεσαία γραμμή έχει ο Αντάμοβιτς, ενώ τις άλλες δύο διεκδικούν οι Γκαστανιάγα, Αγκάνοβιτς και Ζντραφκόσκι. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χουράδο και στις πτέρυγες οι Αβραάμ και Αντόνια, χωρίς να αποκλείεται κάτι άλλο, με τον Μακρή για παράδειγμα να παίρνει φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Ψάχνει τη λύση για το γκολ

Η ΑΕΛ εάν θέλει να ελπίζει σε νίκη, επιβάλλεται να παρουσιαστεί με καθαρό μυαλό και υπομονή. Η Ομόνοια σαφώς και είναι επικίνδυνη, γι’ αυτό και πρώτο μέλημα της τακτικής του Κέρκεζ θα είναι η ομάδα του να μη δεχθεί γκολ. Απ’ εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να αναπτύξει επιθετικές πρωτοβουλίες, να έχει σωστή οργάνωση στη μεσαία. Χρειάζεται μια νίκη για να κάνει νέο ξεκίνημα και ο σημερινός αγώνας είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, παρά τον βαθμό δυσκολίας. Τα κίνητρα της ΑΕΛ είναι πολλά και καλείται να το «φωνάξει» με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ