aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Κυριάκου σε νέο (γνώριμο) ρόλο

ΑΕΛ: Ο Κυριάκου σε νέο (γνώριμο) ρόλο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ξέμεινε από αριστερούς μπακ η ΑΕΛ, μέσα σε λίγες μέρες. Αρχικά τραυματίστηκε ο Ανδρέας Αβραάμ στο ματς κυπέλλου με την Ομόνοια Ψευδά την περασμένη Τετάρτη και ακολούθως ο Έουλερ στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα. Οι δύο αριστεροπόδαροι ποδοσφαιριστές δεν προλαβαίνουν το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Αρένα.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη, οδηγεί τον Κέρκεζ σε χρησιμοποίηση του Χάρη Κυριάκο στη θέση του αριστερού μπακ. Ο αρχηγός, που με την αποχώρηση του Έουλερ στο τελευταίο παιχνίδι μετακινήθηκε από τη δεξιά πλευρά της άμυνας (την οποία κάλυψε ο Σάντος που αντικατέστησε τον Έουλερ) στην αριστερή, γνωρίζει τη συγκεκριμένη θέση. Και στην περσινή σεζόν σε κάποια ματς κλήθηκε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και το έκανε με επιτυχία.

Όσον αφορά στον Τόρες, που επίσης δεν προλαβαίνει το επικείμενο ντέρμπι, τη θέση του θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Ντανίλο, που στο ματς με την Καρμιώτισσα αγωνίστηκε ως επιτελικός και εκεί θα βρεθεί πιθανότατα ο Ριέρα. Ο πολύπειρος Ισπανός είναι πλέον σε καλό βαθμό ετοιμότητας και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η μπαλιά του στο γκολ του Μαέ, το τρίτο απέναντι στην Καρμιώτισσα, ήταν εξαιρετική. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Ριέρα, ο «μίστερ ασίστ» στην περσινή σεζόν. Ο Κέρκεζ αναμένει στη συνέχεια σημαντική βοήθεια από τον Ισπανό.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς του Σαββάτου θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Πέρα από τις πιο πάνω αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται άλλες. Οπόταν οι Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέρα, Μπουνόζα, Χ. Κυριάκου, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Ριέρα, Ντανίλο, Αντωνίου, Μαέ, αναμένεται να αποτελέσουν την ενδεκάδα του Κέρκεζ απέναντι στην ΑΕΚ. Η ΑΕΛ θα ψάξει την πρώτη της επιτυχία σε ντέρμπι και τέταρτη στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ