aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Ένας-ένας με τη σειρά…»

ΑΕΚ: «Ένας-ένας με τη σειρά…»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε φέτος η ΑΕΚ, θα ήταν παράξενο εάν δεν προέκυπταν δημοσιεύματα που φέρουν μεγάλο μέρος του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού ότι αποχωρεί.

Οι Ζοέλ Μολ, Κέβιν Λαφράνς, Χοσέ Ναράνχο, Ντάνιελ Μοϊσόφ αποτελούν ήδη παρελθόν, την ίδια ώρα που οι Φλοριάν Τολεμές, Νάντο Γκαρσία,  Έκτορ Μαρτίνεζ Τόρες, Φρέντρικ Χάουγκεν, Νιλς Σούντερντεν, Γενς Τέουκενς παίρνουν σειρά.

Στην πόρτα της εξόδου, ασφαλώς, βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν από τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα. Είναι πασιφανές ότι στην ΑΕΚ μπήκαν πλέον πιο βαθιά στον προγραμματισμό. Λογικά, μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της σεζόν με την Ανόρθωση, θα ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες με το υφιστάμενο ρόστερ, όπως και με το τεχνικό τιμ που θα επιλέξει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής.

Ακολούθως, θα «σκάσουν» και οι πρώτες μετεγγραφές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόκα, αξιολογώντας τους ποδοσφαιριστές, έκρινε πως ο Γιώργος Ναούμ αξίζει νέου αναθεωρημένου συμβολαίου. Ο νεαρός αναμένεται ότι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του που εκπνέει την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ