aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Τιτανομαχία» στο φιλέ και όποιος αντέξει!

«Τιτανομαχία» στο φιλέ και όποιος αντέξει!

Το μεγάλο ντέρμπι Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ που θα γίνει απόψε στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης στο ΑΤΙ και θα αρχίσει στις 20:00, ξεχωρίζει από τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας.

Στους άλλους δυο αγώνες η πρωτοπόρος και Ευρωπαία ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Ν. (21:15), ενώ ο  Απόλλων πάει στο Αυγόρου για να αναμετρηθεί με το ΘΟΪ (20:00).

Ανόρθωση – ΑΕΚ: Μεγάλο ντέρμπι κορυφής θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης στο ΑΤΙ μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η Ανόρθωση δέχθηκε την περασμένη Τρίτη την πρώτη της ήττα από τον Απόλλων μετά από 10 συνεχείς νίκες και θέλει επάνοδο στις επιτυχίες για να διατηρήσει την απόσταση των δυο βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Η ΑΕΚ πάει στη Λευκωσία με στόχο το τρίποντο, που θα την ανεβάσει αυτή στη δεύτερη θέση αλλά και να πάρει ρεβάνς για την ήττα της με 2-3 στον αγώνα του α’ γύρου.

Ολυμπιάδα – ΑΕΛ: Η Ευρωπαία ΑΕΛ με νωπές ακόμα τις δάφνες της ευρωπαϊκής επιτυχίας κόντρα στην Μπρατισλάβα την περασμένη Πέμπτη, επανέρχεται στην κυπριακή πραγματικότητα και αντιμετωπίζει στις 21:15 την Ολυμπιάδα στο Λευκόθεο. Ο Στέργιος Φραγκέσκου θέλει οι παίκτριες του να δείξουν σοβαρότητα και να πετύχουν τη νίκη, ώστε να μείνουν στην κορυφή.

Εκτός ομάδας ενδέχεται να μείνει η Δέσποινα Κωνσταντίνου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει αλλαγή στην τριάδα των ξένων (σ.σ. η ΑΕΛ διαθέτει πέντε) αλλά είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τον προπονητή. Η Ολυμπάδα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια πλήρη ομάδα με πολλές λύσεις.

ΘΟΪ Αυγόρου – Απόλλων: Φαβορί για το τρίποντο είναι ο Απόλλων ο οποίος θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι γαλάζιες θα δοκιμάσουν εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα και σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το ΘΟΪ με όπλο την έδρα θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του και ό,τι βγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ