aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑυστηρά μέτρα ασφάλειας για το Διεθνές Τουρνουά

Αυστηρά μέτρα ασφάλειας για το Διεθνές Τουρνουά

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παραβρεθεί την Πέμπτη 22, Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο πρώτο διεθνές τουρνουά 2016 Cyprus Volleyball Tournament  μεταξύ των ομάδων Ομόνοια, Ανόρθωση, Βοϊβοντίνα και Ολυμπιακός Πειραιώς στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό να εκδηλώνονται με αθλητοπρέπεια και σεβασμό στην ίδια τους την ομάδα.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή των αγώνων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκομένων τα πιο κάτω μέτρα: Οι κερκίδες στα πέταλα και οι πτυσσόμενες κερκίδες  στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα παραμείνουν κλειστές και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε. Μόνο στο στάδιο «Ελευθερία» θα ανοίξει ένα ταμείο για πώληση εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου οι φίλοι και των τεσσάρων ομάδων θα πρέπει να παρουσιάσουν την ταυτότητα/διαβατήριό τους  ή άδεια οδηγού τους. Επί του εισιτηρίου θα αναγράφουν οι ίδιοι με δική τους ευθύνη τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας την οποία θα πρέπει να επιδείξουν μαζί με το εισιτήριο στην είσοδο των δυο σταδίων για να μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτά.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα πρόσωπο το οποίο δεν θα κατέχει εισιτήριο των αγώνων, δεν θα παρουσιάσει την ταυτότητά του και δεν έχει σε αυτό αναγραμμένο τον αριθμό της ταυτότητάς του. Δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου σε κανένα αγώνα.

Προτρέπονται οι  φίλαθλοι  που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες  για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας να προσέλθουν στα στάδια έγκαιρα. Οι είσοδοι των σταδίων θα ανοίξουν για το κοινό μία ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τονίζεται σε όλους ότι στα στάδια απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου υβριστικού περιεχομένου.

Επίσης γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός των σταδίων έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους στους  χώρους εκτός των σταδίων.

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα των δρόμων και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους  των σταδίων αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς  χώρους για την  προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται ότι θα βρίσκεται στις γύρω περιοχές των σταδίων «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους. Αναμένεται από όλους ότι θα επιδείξουν σεβασμό προς το άθλημα, τις ομάδες τους και το φίλαθλο κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ