aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ300 και πλέον παιδιά έδωσαν άλλη νότα στις μάχες της άμμου

300 και πλέον παιδιά έδωσαν άλλη νότα στις μάχες της άμμου

Φοβερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν 300 και πλέον παιδιά από το summer school της Αμερικανικής Ακαδημίας από 5 μέχρι 15 ετών τα οποία με την είσοδό τους στο κεντρικό γήπεδο έδωσαν νέα πνοή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βeach Volley U19.

Με τις εκπληκτικές εκδηλώσεις τους απέναντι στις διαγωνιζόμενες ομάδες ανάγκασαν άτομα και τις αθλήτριες στο ενδιάμεσο time out να τα χειροκροτήσουν.

«Θέλουμε να περάσουμε αθλητική κουλτούρα»

Μιλώντας με τους υπεύθυνους συνοδούς των παιδιών μας ανέφεραν ότι εκδηλώσεις παγκόσμιου επιπέδου σαν αυτές δεν αφήνουν και  δεν πρέπει να αφήνουν ασυγκίνητο κανένα. Η αθρόα συμμετοχή των παιδιών είναι μέσα στο πλαίσιο της αθλητικής κουλτούρας που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά. Τα παιδιά παρέμειναν στο στάδιο μέχρι αργά το μεσημέρι και κυριολεκτικά χάρισαν θαυμάσιες στιγμές και συνεπήραν με τον δυναμισμό τους  και όλους τους υπόλοιπους δημιουργώντας απίστευτες αθλητικές στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ