aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣAustralian Open: Απέναντι στην Κινέζα Γιούε Γουάν η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο

Australian Open: Απέναντι στην Κινέζα Γιούε Γουάν η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις αντιπάλους της στο Australian Open, με την κλήρωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) να τη φέρνει αντιμέτωπη στον πρώτο γύρο του τουρνουά με την Κινέζα Γιούε Γουάν. Αναλυτικά η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Australian Open κόντρα στην Κινέζα και Νο116 του κόσμου, Γιούε Γιουάν, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη το πρωί της Πέμπτης (12/1).

Η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό εκεί που βρίσκονται επίσης και οι Ίγκα Σφιόντεκ, Πάουλα Μπαντόσα, Τζέσικα Πεγκούλα, Κόρι Γκοφ, Μάντισον Κις αλλά και η περσινή φιναλίστ Ντάνιελ Κόλινς.

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουάν, θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο είτε με τη Σλοβάκα (Νο238 του κόσμου) Κριστίνα Κούτσοβα είτε με παίκτρια που να προέρχεται από τα προκριματικά.

Πιθανή αντίπαλος στον 3ο γύρο αναμένεται να είναι η Ελβετή Ζιλ Τάιχμαν, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στη φάση των “16” η Ελληνίδα τενίστρια θεωρητικά και βάσει κατάταξης θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Μάντισον Κις.

Στα προημιτελικά τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά καθώς λογικά θα βρει μπροστά της την επίσης Αμερικανίδα κι ένα από τα φαβορί του τουρνουά, Τζέσικα Πεγκούλα, ενώ στα ημιτελικά το μεγαλύτερο φαβορί για να βρεθεί απέναντι από τη Σάκκαρη είναι η Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ