aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Κυπριανού νικητής στο «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Ο Κυπριανού νικητής στο «Κύπελλο Αμμοχώστου»

Η αυλαία του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, στο αγώνισμα του κόμπακ, άνοιξε στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού, όπου φιλοξένησε τον αγώνα για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», τον οποίο αθλοθέτησε η εταιρία OLYMPIA OCEAN CARRIERS LTD.

O διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κύπρος Κυπριανού, με το εξαιρετικό αποτέλεσμα 96/100 ήταν ο αθλητής που κέρδισε τον αγώνα και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεύτερος στη γενική κατάταξη τερμάτισε ο Χάρης Χριστοδουλίδης του ΣΚΟΠΑΦ με 94/100 και τρίτος Λεύκιος Μιλτιάδους της ΣΚΟΛΕΜ με 93/100 και μετά από αγώνα μπαράζ με τον Πέτρο Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ.

Στην κατηγορία των βετεράνων πρώτευσε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 90/100, ενώ στους σούπερ βετεράνους νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Ευστατίου της ΣΕΛ με 80/100. Ο Μιλτιάδης Καραολής της ΣΚΟΛΕΜ, με 89/100, ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία και ο Βύρων Στυλιανού της ΣΕΛ στην Γ’ κατηγορία με 71/100.

Οι διοργανωτές του αγώνα (Σκοπευτική Οργάνωση Αμμοχώστου) συνέχισαν το θεσμό που καθιέρωσαν εδώ και αρκετά χρονιά, να προσφέρουν μέρος των εσόδων από το «Κύπελλο Αμμοχώστου» σε ευαγή ιδρύματα.

Φέτος διέθεσαν μέρος των εσόδων, στο «Σύνδεσμο Για Άτομα Με Αυτισμό Κύπρου», και τη σχετική επιταγή παρέδωσε ο πρόεδρος της ΣΚΟΑΜ (και της ΣΚΟΚ) Δημήτρης Λόρδος, σε εκπροσώπους του Συνδέσμου, κατά τη διάρκεια της απονομής των επάθλων στους νικητές του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ