aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπάτμιντον: Οι νικητές όλων των κατηγοριών

Μπάτμιντον: Οι νικητές όλων των κατηγοριών

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Κωνσταντινουπόλεως και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Πλατύ Αγλαντζιάς το ανοικτό τουρνουά μπάτμιντον του σωματείου «Άλπατρος ‘83».

Νικητής στο μονό ανδρών ήταν ο Ηλίας Νικολάου της Προόδου Καϊμακλίου, ενώ στο μονό αγοριών κάτω των 17 ετών πρώτευσε ο Σταύρος Χατζηκωστής του Άλπατρος ’83. Στο μονό γυναικών αναδείχθηκε νικήτρια η Έλενα Χριστοδούλου της Πρόοδου Καϊμακλίου, ενώ στο μονό κοριτσιών κάτω των 17 ετών πρωταθλήτρια ήταν η Εύα Καττιρτζή του Αρίων Λευκωσίας.

Στο διπλό ανδρών νικητές ήταν οι Αντρέας Φράγκου και Χάρης Χαραλάμπους του «Άλπατρος ’83», ενώ στο διπλό γυναικών την πρωτιά κατέλαβαν η Έλενα Χριστοδούλου και η Μαρία Αβρααμίδου της Πρόοδου Καϊμακλίου. Τέλος, στο διπλό μικτού την πρώτη θέση κατέλαβαν ο Ηλίας Νικολάου και η Έλενα Χριστοδούλου της Πρόοδου Καϊμακλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ