aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Αργυρή» στη Ρωσία η Πηλαβάκη

«Αργυρή» στη Ρωσία η Πηλαβάκη

Ακόμη μια σημαντική διεθνή επιτυχία για το Κυπριακό Ολυμπιακό Ταεκβοντό σημειώθηκε σε Όπεν της Ρωσίας, όπου η Δέσποινα Πηλαβάκη κατέκτησε το άργυρο μετάλλιο. Η Κύπρια αθλήτρια, λόγω της βαθμολογίας που είχε, πέρασε με bye τον πρώτο γύρο.

Στον δεύτερο γύρο πέρασε με νίκη και αγωνίστηκε στον ημιτελικό όπου πήρε τη νίκη μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα. Στον τελικό, όμως, έχασε από τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια Τατιάνα Κουτάσιοβα, αργυρή πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

Στη Μόσχα ήταν και ο Ιωάννης Πηλαβάκης, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από αγώνα σε προηγούμενη διοργάνωση. Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους Ανδρέας Πηλαβάκης και Γεωργία Χατζηκωνσταντή.

Η Δέσποινα, ο Ιωάννης, μαζί με τον συναθλητή τους Γεώργιο Κακούρη και άλλους αθλητές φοιτητές, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο σε μία ακόμα σημαντική διεθνή διοργάνωση. Από τις 19 ως τις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊπέι η καλοκαιρινή Πανεπιστημιάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ