aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ «άσος» βρίσκεται στο μανίκι του Κάρβερ

Ο «άσος» βρίσκεται στο μανίκι του Κάρβερ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Γιώργος Μπαντής ή Ανδρέας Χριστοδούλου; Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα τη δεδομένη στιγμή για τον προπονητή της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, ενόψει του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Η σημαντική απουσία του Κωνσταντίνου Παναγή, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, έβαλε για τα καλά σε σκέψεις τον Άγγλο τεχνικό.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» δεν έχει ακόμη κατασταλάξει σε ποιον από τους δύο διαθέσιμους τερματοφύλακες να επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού, με τον Ελλαδίτη (σ.σ. αναμένεται να εγγραφεί σήμερα στο ρόστερ) να έχει προβάδισμα έναντι του νεαρού Κύπριου διεθνούς για να υπερασπιστεί την πράσινη εστία.

Από αγωνιστικής πλευράς θα έλεγε κάποιος ότι ο 19χρονος Χριστοδούλου, ο οποίος από την αρχή του καλοκαιριού κάνει προπονήσεις στο «τριφύλλι», είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον 31χρονο Μπαντή που ήταν χωρίς ομάδα και πριν από τρεις εβδομάδες επροπονείτο μόνος του. Όμως, είναι αλήθεια πως ακόμη δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και θα ήταν δίκοπο μαχαίρι η χρησιμοποίησή του, σε αντίθεση με τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις και καριέρα σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Ο Τζον Κάρβερ αναμενόταν να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Μπαντή στο χθεσινό οικογενειακό διπλό της πρώτης ομάδας με την εφηβική, με σκοπό να εξαγάγει καλύτερα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη του. Για τον ίδιο λόγο, σήμερα ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να δηλώσει «παρών» στο «Αμμόχωστος», με την ελπίδα ότι θα δει αγωνιζόμενο τον Ανδρέα Χριστοδούλου στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας.

Απ’ εκεί και πέρα, μέσα από τις προπονήσεις το αφεντικό της Ομόνοιας θα κληθεί να αποφασίσει ποιον «άσο» θα τραβήξει από το μανίκι του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ