aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ TAFISA τίμησε το ΑΓΟ

Η TAFISA τίμησε το ΑΓΟ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλητισμός για Όλους TAFISA απένειμε τιμητικό βραβείο στο Πρόγραμμα ΑΓΟ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και κατ’ επέκταση  στην Κύπρο για την διοργάνωση του Φεστιβάλ Αθλητισμού ΑΓΟ που πραγματοποιήθηκε στην παραλία ΚΟΤ στην Λάρνακα στις 20 Ιουλίου 2016.

Στο φεστιβάλ αυτό παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Μπάουμαν και τo μέλoς του διοικητικού συμβουλίου Διονύσης Καρακάσης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην 2η συνεδρία της επιστημονικής επιτροπής της TAFISA EUROPE, από τις 16 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, 2016 στην πόλη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας στην οποία εκπροσώπησαν τον Οργανισμό και την Κύπρο ο Αν. Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ Φίλιππος Σοφοκλέους και η Ανώτερη Λειτουργός και Προϊστάμενη του Προγράμματος ΑΓΟ Έφη Μούζουρου-Πενηνταέξ η οποία είναι μέλος της Επιστημονικής επιτροπής της TAFISA.

Παράλληλα στην Σλοβενία πραγματοποιήθηκε και το πρώτο συνέδριο της TAFISA EUROPE με θέματα που αφορούν αποκλειστικά τα Ευρωπαϊκά κράτη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προσεχή προγράμματα που θα αναπτύξει η TAFISA EUROPE και η καθιέρωση ενός δικτύου συνεργασίας των μελών της TAFISA EUROPE με σκοπό την κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική σε θέματα μαζικού αθλητισμού

Σε ειδική τελετή που θα γίνει στην επόμενη σύσκεψη της ΤAFISA, θα παραχωρηθεί στο Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους της Κύπρου και το ποσό των €1000 από την TAFISA ως επιβράβευση των ενεργειών και ως κίνητρο για μελλοντικές ενέργειες του Προγράμματος ΑΓΟ στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ