aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑυτοί θα ντύνουν τους «αιώνιους»

Αυτοί θα ντύνουν τους «αιώνιους»

Μεγάλες αλλαγές προκύπτουν στο πεδίο της αθλητικής ένδυσης και δη των επίσημων εμφανίσεων και εξοπλισμού ομάδων, αφού ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αλλάζουν συνεργάτες για τις στολές τους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο ΑΠΟΕΛ από τη νέα σεζόν θα πορευτεί με την αμερικανική Nike, ενώ η Ομόνοια εγκαταλείπει τη Nike και θα συνεχίσει για τουλάχιστον δύο χρόνια με τη γερμανική Puma, με την οποία ο ΑΠΟΕΛ συνεργαζόταν από το 2009.

Η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τη Nike θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα Ιουνίου, ενώ το κατάστημα ειδών της ομάδας, γνωστό ως Orange Shop, θα κλείσει για μερικές μέρες, προκειμένου η Nike να το διαμορφώσει βάσει των προτύπων που ακολουθεί διεθνώς.

Η αμερικανική εταιρεία, πέραν του design, θα φέρει στο Orange Shop εξοπλισμό και έπιπλα με σκοπό να συνδυάσει στο κατάστημα βάσει τις δικές της προδιαγραφές με τα χρώματα, την ιστορία και τις επιτυχίες της ομάδας.

Την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί σε συνεργασία με τη Nike, η μέχρι φέτος συνεργασθείσα με την αμερικανική εταιρεία και μεγάλη αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, οδεύει προς συμφωνία με την Puma.

Η Ομόνοια έχοντας καλύτερη πρόταση συνεργασίας από τη γερμανική μάρκα αθλητικών ειδών, προχώρησε σε συμφωνία η οποία τίθεται σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ