aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Έδειξε» ΑΠΟΕΛ ο Μπεργκ για Κανέ και Πελάτζιο

«Έδειξε» ΑΠΟΕΛ ο Μπεργκ για Κανέ και Πελάτζιο

Στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους για απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών οι Κανέ και Πελάτζιο. Ο Χένινγκ Μπεργκ αποφάσισε να έχει διαθέσιμους τους δύο ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Άρη στην Πάφο. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Francisco Goncalves Sacalumbo θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Aaron Tshibola θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Georgi Georgiev Kostadinov θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Νικόλαος Καλτσάς θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Μάριος Αντωνιάδης θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC Mamadou Kane και Pedro Henrique Rocha Pelagio θα εκτίσουν την ποινή τους στην 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ