aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Δεν είναι μακριά ο «μαέστρος»

Ανόρθωση: Δεν είναι μακριά ο «μαέστρος»

Τον ποδοσφαιριστή – «μαέστρο» ψάχνει επίμονα η Ανόρθωση, που θα έλθει να δώσει το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό τομέα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου το ψάχνουν αρκετά για την καλύτερη δυνατή επιλογή, θέλοντας να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα ηγηθεί.

Μάλιστα, η διοίκηση Πουλλαΐδη, θέλοντας να ικανοποιήσει τα «θέλω» των τεχνικού διευθυντή και προπονητή, διαθέτει σημαντικό μπάτζετ για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή. «Χτύπησαν» ψηλά, αφού εντόπισαν ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια για τη θέση του επιτελικού μέσου και το παλεύουν για να αποσπάσουν την υπογραφή κάποιου από τους βασικούς υποψήφιους.

Ο Ρομάν Μπεζούς απασχόλησε στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού οι απαιτήσεις του Ουκρανού ήταν υψηλότερες. Αμέσως μετά οι κυανόλευκοι στράφηκαν σε άλλες επιλογές και πλέον βρίσκονται σε καλό δρόμο για να υλοποιήσουν σύντομα τη μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ